Anasayfa
Anasayfa







Referanslar
Referanslarımız







































KURUMSAL
Kurumsal

Vizyonumuz
Genç dinamik ve profesyonel kadromuz ile müşteri odaklı ve uzun süreli hizmet anlayışı içerisinde sizin çözüm ortagınız JET KAROT. Çevremize ve insanlara olan saygıdan ödün vermeden; ülkemizde kaliteli ve güvenli yapılar oluşmasında katkıda bulunmak ve işimizde lider Marka olmak için yılmadan çalışmaktır.
Misyonumuz
Çalışanlanları geliştirmek ve katılımlarını sağlamak, daima yenilik ve kalite peşinde koşmak, En kaliteli, en güvenli ve en hızlı hizmeti sunmak, İstihdam arttırıcı, gelir getirici faaliyetlere başlamaktır.
Tanıtım FilmiUYGULAMALARIMIZ
Uygulamalarımız

Beton Kesme
Kapı kesimleri, perde betonu kesimleri, pencere kesimleri kolon ve kiriş kesimleri, havalandırma boşlukları, asansör boşlukları, merdiven kesimleri beton ve sert zeminlerin kesiminde çözüm ortağı olmaktadır.

Beton Kırma
Mimari projesi uygulanmış yapılarda beton üzerindeki değişikliklerin ve yanlış beton imalatlardan kaynaklanan sorunların çözülmesinde ve revizyon projesi uygulamalarında beton kırma sistemlerinden yararlanılır.

Filiz Ekme (Kimyasal Ankraj)
Bu sistemle, kimyasal epoksi kartuş kullanarak, bina güçlendirme alanında kolon, kiriş, perde beton, bina temeli güçlendirmesi gibi inşaat, sanayi ve endüstri tesislerinde uygulamalar bulunmaktadır.

Halatlı Beton Kesme
Halatlı kesme uygulamaları çağın gereksinimlerini yerine getirebilen son teknoloji uygulamalarından biridir. Kesme derinliğini çok yüksek değerlere ulaştırır. Halatlı kesme uygulaması demir donatılı ve donatısız sonuç odaklı yapılamaz.

Karot Beton Delme
Çeşitli amaçlarla, karot makinesi kullanılarak yapılarda delik açılması işlemine denir. Bu işlem donatılı veya donatısız, yatay veya düşey yapılarda titreşim olmadan yapılabilmektedir.

Kontrollü Bina Yıkımı
Ülkemizde son yıllarda kentsel dönüşümlerin hızlanması, deprem riski taşıyan bölgelerde depreme dayanıksız binaların inşa edilmesi ve modern şehirleşmeye uymayan kontrolsüz(kaçak) yapılaşmanın artması neticesinde yıkım faaliyetleri ivme kazanmıştır.
Bazı Gerçekler
Bazı Gerçekler
Bazı Gerçekler
48
Çalışan
70
İlde Hizmet
23
Ağır Araç
Sık Sorulan Sorular
Sık Sorulan Sorular
Karot Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir ?
Karot alınacak betonarme alanın incelenmesi ve en uygun noktanın seçimi Donatılı betonarme duvar yada döşemede karot alınmaması ya da mecburi durumlarda minumun çapla karot delme işlemi yapılması Tesisat ve havalandırma amaçlı karot alma işlemlerinde gerekli mimimum çapta karot alınması Bina zayıflatma işlemlerinde karot alınması durumunda, binanın uygun yerlerinden belirli sayılarda karot alma işlemi gerçekleştirilmesi ve binanın kontrolsüz yıkımına izin verilmemesi.
Kator Basınç ve Dayanım Değerleri Nasıl Belirlenir ?
Karot alma işlemi çok pahalı olmasının yanı sıra, karot alınırken taşıyıcı elemanlarda oluşan boşlukların elemanın taşıma kapasitesini azaltması nedeniyle özenle gerçekleştirilmesi gereken bir mühendislik işlemidir. Karot alma işleminde esas olarak karşılanması gereken üç önemli istek yer almaktadır:
Karotlar amaca en uygun yerlerden alınmalı Deneysel hataları elverdiği ölçüde en az düzeye indirebilecek örnek (karot) sayısı alınmalı Verilen proje koşulları çerçevesinde olabildiğince ekonomik olmalı. Başka deyişle toplam maliyet (karot alma + deney masrafları + değerlendirme masrafı) en az olmalıdır.
Numune Alınacak Yerlerin Tespiti Nasıl Sağlanır ?
Karot alımı, tahribatlı bir yöntemdir ve her koşulda yapıya zarar verir. Karot numunesi, elemana ve yapıya önemli hasar vermeden ve yapıyı riske atmadan mühendislik kaidelerine uygun bir şekilde alınmalıdır. Yapının ve yapı elemanlarının taşıma gücünü etkilemeyecek yerler seçilmelidir.
İLETİŞİM
İletişim
Beton Delici Çanakkale
Beton Delici Çanakkale
Beton Delici Çanakkale
Beton delici Çanakkale işlemi sayesinde istenilen yere tesisat için gerekli boşluklar açılabilmektedir. Delme işlemi 500mm ile 10m derinliğe kadar yapılabilmektedir.

Beton Delici Çanakkale
Beton delici Çanakkale işlemi sayesinde istenilen yere tesisat için gerekli boşluklar açılabilmektedir. Delme işlemi 500mm ile 10m derinliğe kadar yapılabilmektedir. Beton delme işlemi karot aleti ile gerçekleştirilmektedir.
Kullanılacak olan betondan, dayanıklılığın ölçülmesi için beton üzerinden karot numunesi alınmaktadır. Bu numune daha sonra basınç deneyinden geçirilir. Karot yöntemi ile beton delmek mutlaka bir inşaat mühendisinin gözetimi altında yapılması gerekmektedir.
Çanakkale Beton delici işlemi aslında ilk olarak (Karot ile) 1999 Marmara depreminden sonra hasar alan binaların onarımı ve güçlendirmek için kullanılmıştır. Bu testin sonunda depremden sonra pek çok bina yıkılıp, yerine daha sağlam, dayanıklı ve güvenli binalar inşa edilmiştir. Deprem sonrasında Beton delici Çanakkale işlemi ülkemizin pek çok bölgesinde uygulanmaya başlamıştır. Deprem numunesi sonrasında özellikle bu işlem inşat bölgelerinde tercih edilmiştir. Bu yöntemin tercih edilmesinin sebebi daha güvenilir olmasından kaynaklanmaktadır.
Binaya beton delici ile açılan deliklerin zararsız, titreşimsiz ve darbesiz olması sebebiyle hızlı bir şekilde kullanım alan yaygınlaşmaya başlamıştır. Son zamanlarda yapıların hızlı bir şekilde artmaya başlaması, barot ve Çanakkale Beton delici işleminin daha fazla yapılmasının önünü açmıştır. Son yıllarda inşaat sektörü çok fazla gelişmiştir. Bu da binaların güvenli ve dayanıklı olmasını her zamankinden daha fazla zorunlu hale getirmiştir. İşlerin hızlı bir şekilde yürümesi için beton delici işlemi son derece önemlidir. Bu sebeple de kesinlikle kullanılması gerekir.
Karot Nedir?
Çanakkale Beton delici beton kesici ve beton kırma işlemlerinin hızlı bir şekilde artması karot sektörünü ortaya çıkarmıştır. Karot makineleri sayesinde betonlarda delik açmak artık çok daha kolay bir hale gelmiştir.
Beton delici fiyatları uygulama yaptıracağınız alana göre değişkenlik göstermektedir. Bu yöntemlerde fiyatın uygun olması tercih etme sebebinin dışında, aslında tercih etmeme sebebi olmalıdır. Çünkü ucuz işçilik, ciddiyetsiz çalışma, doğru aletin kullanılmaması gibi durumlar doğru ve verimli sonuçların elde edilmemesine sebep olabilir.
Tarihte ilk karot makinesini Almanlar bir numune alma sonucunda bulmuşlardır. Beton delici Çanakkale olarak da bilinen bu makineyle çeşitli alanlardaki işlerini kısa sürede ve daha az maliyetle gerçekleştirebilirsiniz.